Assistent NEN2767 Conditiemeting

8 - 16 uren

Tijdelijk dienstverband

Rotterdam

€ 0,00 - € 13,00 bruto per uur

Functieomschrijving

Ondersteuningsvraag:

Aankomende c.a. 5 maanden heeft Van Ruijven Visuals (hierna werkgever genoemd) structureel ondersteuning nodig bij de uitwerking van NEN2767 Conditiemeting projecten. Een project is altijd gekoppeld aan één complex/gebouw.De werkzaamheden waar je voornamelijk voor ingezet zal worden betreft het digitaal inventariseren/inmeten van hoeveelheden vanaf bouwkundige bestektekeningen. Je dient hiervoor te beschikken over een eigen laptop met gedegen virus scanner.

Het werk bestaat in hoofdlijnen uit:Voorbereiding: Het opstellen van een elementen inventarisatie. Hiervoor wordt vanuit een huurovereenkomst een demarcatielijst opgesteld. Dit doe je samen met werkgever.

Inspectie op locatie: Tekeningen geven niet altijd een volledig beeld van de praktijk situatie. Het is daarom belangrijk dat het gebouw wordt gezocht. Dit zul je samen met de werkgever doen. Dat houdt in dat jij van alle ruimtes foto’s maak en per ruimte de hoogtes inmeet van onderhoud behoevende elementen. Daarnaast dien je plattegrondtekeningen te controleren op de praktijk situatie.

Uitwerking: Na de inspectie op locatie volgt de uitwerking. Hier zal de meeste tijd in gaan zitten. Op basis van door de werkgever aangereikte tekeningen en de metingen die je tijdens de inspectie hebt verricht zul je de inventarisatie uitwerken. Voor de uitwerking ontvang je een Bluebeam account. Dit is software die je op je laptop kunt installeren waardoor hoeveelheden digitaal ingemeten kunnen worden.

Wat bieden wij jou?

Een leerzame en flexibele werkomgeving.

Wat verwachten wij van jou?

Inzet:

De inzet dient minimaal 8 uur per week te zijn. Tijdstip van te realiseren uren is daarbij enigszins flexibel. Werkgever zal hier nadere afspraken over maken. De werkgever zal afspraken maken met zijn klant waarop samen geanticipeerd dient te worden. Dit kan inhouden dan opdrachtgever het verzoek doet om in bepaalde periodes meer dan 8 uur per week inzetbaar te zijn. Reiskosten worden niet vergoed.

Eisen• Je bent HBO student bouwkunde of volgt een HBO facilitaire opleiding;• Je kunt goed zelfstandig werken;• Je bent leergierig en denkt mee om klanten nog beter te faciliteren; • Je bent netjes in omgang met mensen en kunt goed communiceren;• Je bent schriftelijk goed onderlegd;• Je beheerst de Engelse taal (schriftelijk);

Solliciteer nu

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht